Srećan ti današnji dan i svaki sledeći

02.03.2017 22.30 FLEKITZA.com

...slavi flekičinu novu godinu :)

Srećan ti današnji dan i svaki sledeći

Ne uzbuđuj se ako ti neko ne čestita neki praznik! Šta više, ne očekuj to! Nije bitno! Trebaš biti siguran da će svako da ti poželi srećnu novu godinu i sve najbolje, zar ne? Srećan rodjendan i još mnogo godina lepog života. To je nekako prirodno da misliš dobro!
Sigurna sam da ćeš i ti da poželiš isto. Zašto to mora da se kaže, izjavi i da se to se očekuje, pa ako ti neko ne čestita, onda se rastužis. Zašto praznici posotje, zašto se slave! Zašto se čestitaju! Zar nije svaki dan za slavlje, što postojiš i što imaš prilike da osetiš sve što postoji! Slavi novu godinu, božiće, slave, rodjendane svakog dana, i ne očekuj da neko čestita nešto.
Evo, slavi flekičinu novu godinu, ona je svakog sekunda :) Srećna vam nova godina i svaki sekund prveden na mom blogu :)

Ja hejtujem praznike! To su svi fejk dani, kada su ljudi tako fejk dobri i pažljivi. Zato, nemoj da me kritikuješ ako ti nisam čestitala nešto, kritike ti troše energiju.
A ako ti ja budem čestitala, ima da ti isteram sve moguće emocije, ima da plačeš, da se smeješ, da se čudiš, da se zaprepastiš, da ti ne bude sve jedno. Ma, svašta može da te snadje. Znaju oni koji su se našli na mom putu tog dana :)
Zato uživajte svakog dana i čestitajte svima današnju novu godinu. Izmislite neku :)
Osmeh je dovoljan!