Nata e Cagiva në klubin Technosphere në Tiranë, Shqipëri 29. MARS 2024.

26.03.2024 18.13 FLEKITZA.com

të premten 29 mars 2024. Ekuipazhi i Technosphere do të organizojë techno Cagiva Night.

Nata e Cagiva në klubin Technosphere në Tiranë, Shqipëri 29. MARS 2024.

Këtë herë me një të ftuar shumë të veçantë, një mjeshtër tekno me një stil unik tekno hipnotike, Vegim me mbështetjen lokale Cadaver Somniferum dhe banorët @cagiva.soundsystem Gurthang dhe Kristian.

Festa fillon në orën 23:00 dhe biletat do t'i gjeni në derë për vetëm 10 €. Plus, zonjat shijojnë hyrjen falas deri në mesnatë, kështu që mblidhni ekuipazhin tuaj dhe përgatituni të kërceni gjithë natën!

Mos e humbisni këtë natë të Teknosferës me vibra tekno dhe tinguj nëntokë me një sistem tingulli të mahnitshëm!

Shihemi në pistën e vallëzimit!