Balance in everything!

05.10.2016 21.38 FLEKITZA.com

You have to balance yourself in everything, even when it starts to get cold. Take a break, focus on what you are doing and you will see how easy it is to do anything. After long ride we took a break at Toke Bashqe Park to balance ourselfs in these very early autumn days!

Balance in everything!

🚴🏻‍♀️ Çiklizmi rrit dhe stabilizon ekuilibrin ⚖️

Jeta është si çiklizmi, nëse doni të keni një jetë të ekuilibruar (të shëndetshme dhe të lumtur) 🤩 duhet të vazhdoni të lëvizni! E tillë është jeta dhe ajo (ri)lëviz vazhdimisht!💫

Ne duhet të vendosim nëse do të jemi në ankth për mënyrën se si janë gjërat ose nëse do të përqafojmë të gjitha rrugët sfiduese dhe do të mësojmë se si të ngasim makinën, dmth. si të lëvizim dhe të ecim përpara.

Çiklizmi është një shembull i përsosur i një jete të ekuilibruar!

Mos mendoni të qëndroni në një vend dhe të jetoni në kujtimet! JO! As mos mendoni për të kaluarën tuaj! Leviz!

Ju duhet të balanconi veten ASAP, TANI! Ji i lumtur dhe fillo të ngasësh një biçikletë 🚴🏻‍♀️

🚴🏻‍♀️ Çiklizmi është hobi im, transporti, rekreacioni dhe argëtimi im! Më pëlqen kur jam duke vozitur, nuk mendoj për asgjë (puna ime e preferuar, kujton, apo jo?!) :P

Unë relaksohem dhe shijoj çdo sekondë të udhëtimit dhe atë që më rrethon. Dhe vetem atehere shoh disa gjera qe nuk i kam vene re deri atehere :D

🚴🏻‍♀️ Çiklizmi ju ndihmon të mësoni se si të jeni më fleksibël në pranimin e ndryshimeve dhe dallimeve, të pranoni gjithçka që ju vjen si pjesë e jetës, jo si një gabim që duhet rregulluar! Ndonjëherë, thjesht duhet të ecësh përpara!

Ngarje të lumtur dhe balanconi jetën tuaj!

Ju uroj një udhëtim të këndshëm :)

me dashuri
fLekitZa☆