“Awakenings” - najveći festival tehno muzike na svetu

28.03.2019 00.10 FLEKITZA.com

Awakenings, jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike i najveći outdoor tehno festival na svetu a sa preko 80.000 posetilaca tokom vikenda predstavlja sam vrh evropskog kalendara tehno muzike.

“Awakenings” - najveći festival tehno muzike na svetu

Najveći tehno festival na svetu, Awakenings u Amsterdamu, se ove godine održava 29. i 30. Juna 2019. godine. Biće otvoren od 12 do 23 časova. Tokom dva dana festivala će više od 100 techno DJ-a predstaviti svoje najbolje zvuke na jednom od najposećenijih tehno dogadjaja na svetu. Ulaz je dozvoljen osobama od 18 godina, pa ćete na kapijama festivala pokazati vašu ličnu kartu.

 

Ukoliko ste kupili kartu za festival u paketu s hotelom, kao poklon će u vašoj sobi biti knjiga “Buđenje: 20 godina Awakeningsa”. Ova knjiga je priča o festivalu od početka do sadašnjeg stanja, prepuna ilustracija i raznim intervjuima sa više od preko 500 stranica.

 

“Zaštitite uši čepovima” je jedna od poruka Awakenings festivala. Kao i svake godine saradnja sa Alpine Hearing Protection, omogućava posetiocima da zaštite svoj sluh, čepovima za uši, “dok ste blizu zvučnika, budite svesni koliko ste blizu i nemojte stajati previše blizu jer to može imati ozbiljan uticaj na vaše uši. Odmorite se od muzike kad god možete”, poručuju iz organizacije festivala.

Na festivalu postoji veliki izbor kuhinja i razliičitih namirnica, pa će tako i neki od štandova imati opcije bez glutena i laktoze kao i za vegane i osobe koje su na sirovoj ishrani.

Ovaj festival je poznat po zelenom okruženju, koje pomaže da muzika “ne odleti” i doprinese neverovatnim vibracijama i osećaju atmosfere koja vlada na festivalu.

Awakenings posvećuje veliku pažnju detaljima u svakogom pogledu spektakularnog događaja, neverovatnim proizvodom umetnika na medjunarodnoj tehno sceni za sve ukuse tehno zajednice, idustrijal tehno, acid techno, minimal techno, deep techno, atmospherec techno kao i dobrom produkcijom osvetljenja i zvuka. Sigurni smo da će ovaj festival nastaviti da bude i dalje jedan od vodećih tehno dogadjaja na svetu.