Anion, ženski ulošci obogaceni kiseonikom, anionima

11.02.2021 20.00 FLEKITZA.com

Moji novi prirodni ulošci tokom menze, sa anionima ;)

Anion, ženski ulošci  obogaceni kiseonikom, anionima

Posle ženskih uložaka "Leebrese Natural Care" koje sam koristila poslednji 10 godina, kao najidealnije za moje telo, nadjoh Anion ♻️ ženske uloške koje postaju moji omiljeni. I vreme da se nešto opet menja! Volim promene :)

Naručila sam prva dva pakovanja Anion plavo pakovanje sa 10 komada dnevnih uložaka za menstruaciju, u ovom i svakom pakovanju se nalazi i jedan indikator za proveravanje vaginalnog zdravlja. Cena ovog pakovanja je 10 eura 🧐 VREDEEE i više 🥳

💧 Glavna karakteristika je da su ovi ulosci obogaceni anionima tj negativnim jonima koji eliminišu štetne bakterije, uklanjaju neprijatne mirise, poboljšavaju metabolizam, eliminišu umor i stres, poboljšavaju hormonsku ravnotežu, jačaju imunološki sistem i eliminišu upale :D Površinski sloj Anion uložaka je veoma nežan, bez ikakvih mirisa. Mirišu na mnogo cisto 🌼

🟢 Po sredini uloška se nalazi traka sa anionima, koja menzu pretvara u želatinastu smesu koja ne curi. Ulošci se ne zalepe za gaćice kao lude, nego se lepo odlepljuje. I više NAPOKON NEMA šuntavih, odvratnih mirisa :) i nema svrabova, i nema crvenila i osecaš kako ti pikica diše, i kako jedva cekaš da staviš Anion uložak 🤪

🔴 Sadrže i jos infracrvene talase koji poboljšavaju cirkulaciju krvi, eliminišu zamor, pritisak i anksioznost, u određenoj meri uklanjaju bol, aktiviraju ćelije, poboljšavaju nivo kiseonika u telu, povećavaju imunitet.

🔘 Zatim je tu nano srebro koje radi na više od 650 bakterija u roku od nekoliko minuta, radi 2 mm ispod kože za uklanjanje mikroorganizama i lečenje upala.

🧲 Ima i magnetno blago dejstvo kao analgetik, smanjuje zapaljenje, otok, poboljšava cirkulaciju krvi u telu i pomaže u eliminaciji toksičnih supstanci.

🟡 A tu si i Chitin vlakna koja apsorbuju siromašne negativne ione kad dođu u dodir sa kožom, rade detoksikaciju, poboljšavaju imunitet, razbijaju zidove bakterijskih ćelija, pruža meko udobno punjenje i 7 puta veću sposobnost zadržavanja vlage nego čisti pamuk.

📖 Više saznajte OVDE.

Do sledećeg menjannja, a nadam se da ću do tada ući u menopauzu 😝 obavezno uživajte sa Anion ženskim ulošcima ♻️

🍀 Život su 🌞

sa anionima ;) 
fLekitZa