"Alkohol" - Jason Christoff

05.10.2018 15.00 FLEKITZA.com

"Alkohol" -   Jason Christoff

"Rec "alkohol" je nastala od arapskog izraza "Al-khul" sto znaci "Duh koji jede telo" (takodje, to je poreklo reci "Ghoul" sto je demon iz islamske mitologije).


U alhemiji, alkohol se koristi za izdvajanje esencije duse entiteta. Zato se koristi za vadjenje esencije iz etericnih ulja i za sterilizaciju medicinskih i instrumenata.


Kada unosimo alkohol u telo, ono u stvari izvlaci samu sustinu duse, sto omogucava da telo postane podloznije entitetima u okruzenju od kojih su vecina niskih frekvencija. (Zato odredjena alkoholna pica zovemo "spirits" (duhovi).
Ovo je razlog zasto ljudi koji konzumiraju velike kolicine alkohola dozive gubitak pamcenja (blackout) gde se ne secaju sta se desilo. Ovo se desi kada dobra dusa (sa kojom smo dosli ovde) napusti telo jer su uslovi zivota zagadjeni i previse traumaticni da bi se podneli.


Dobra dusa napusti telo, ali ostane vezana za njega sponom, a mracan entitet zauzima telo koje koristi cesto hedonisticki i samo za nelogicno divljanje. Nasa tela su vozila za duhove. Ako jedan duh napusti, drugi moze da uskoci i nastavi voznju.


U sustini, kada neko postane mracan posle alkohola ili kada sebe zagadjuje na druge nacine, njihova tela obicno zaposeda drugi entitet. Da li ste ikada osetili da se drugacije osecate, seksualnije, nasilnije, da ste manje racionalni i logicni...posle konzumiranja alkohola?


Da li ste svesni da vec zivimo u drevnom verskom kultu koji sve zna o mracnoj moci alkohola?

To je kult koji popularizuje alkohol putem medija i drzava koje kontrolise, da bi ostvario drevnu i mracnu agendu.


Resenje za nase drustvo koje se raspada je moguce samo pomocu nase nezagadjene kolektivne covecnosti, a ne pomocu moderne nauke i kulta smrti koji predstavlja. Nasi mracni i nemoralni kontrolori se pretvaraju da su altruisticke vlade, sluze mracne spiritualne entitete koji se hrane nasim energijama kada konzumiramo alkohol i druge toksicne supstance koje nam bacaju sa vrha vladajuce piramide.


Mi smo robovi koji zive u slozenoj kontrolisanoj mrezi...gde je sve bazirano na indoktrinaciji, propagandi, hemijskim sedativima,toksicnim lekovima i gde nas cak koriste kao energetsku hranu za mracne entitete koji zive van frekvencije vidljivosti.


Vec 5 godina nisam pio alkohol. Danas se mracni duhovi mene plase i tako uvek treba da bude.


Pridruzite se moralnom preporodu covecanstva, odbijte da budete rob, odbacite otrove i hajde da pocnemo da radimo ono sto znamo da mora da se uradi."

 


[izvor]