Mentalno zdravlje u ženskoj muzičkoj industriji

01.09.2019 22.27 FLEKITZA.com

Muzička konferencija, MEETSSS u gradu Portimau, u Portugalu od 3. do 6. oktobra 2019

Mentalno zdravlje u ženskoj muzičkoj industriji

Globalna mreža žena u muzičkoj industriji Shesaid.so, sa sedištem u Londonu i Los Andjelesu, će na njihovoj prvoj konferenciji MEETSSS u gradu Portimau, u Portugalu od 3. do 6. oktobra 2019 predstaviti tim britanske kompanije Pioneer DJ sa diskusijom o mentalnom zdravlju u muzičkoj industriji.

 

Predavač na ovom panelu će biti generalni menadžer Pioneera DJ, Mark Grotefeld.

 

Fokus diskusije će biti na mentalno zdravlje u poslu, kako se izboriti s pritiskom na društvenim medijima, prevazilaženje samo-mumnje, nerealna očekivanja, rodna i rasna diskriminacija.

 

„Već 25 godina naša kompanija je više od proizvoda. Iza našeg brenda stoji tim ljudi koji su strastveni članovi elektonske muzičke zajednice, a preko Pioneera smo nastojali da podržimo našie prijatelje i kolege, uključujući i umetnike, DJ-e, menadžere, promotere i klabere. Naš dokumentarni film "Robovi ritma" istražuje kako mentalno zdravlje umetnika može negativno uticati na turnejama, a naš naredni film "Insta DJ" duboko je zaronio u široku upotrebu društvenih medija na podijumu za ples. Koristeći naše bliske odnose sa umetnicima, posvetili smo se nastavku podizanja svesti i stvaranju sigurnih platformi za konstruktivne diskusije oko ovih pitanja. " dodaje Mark Grotefeld.

 

Globalna mreža žena u muzičkoj industriji Shesaid.so radi na povezivanju i osnaživanje slabo zastupljenih zajednica u muzičkoj industriji sa fokusom na žene.